Kattungar

Våra kattungar lever som en del av vår familj under lugna förhållanden så att de utvecklas till trygga, trevliga sällskapskatter. De hanteras mycket och är vana vid lek, kel, bad, borstning och kloklippning.

 

Då våra vuxna katter är våra familjemedlemmar och bor kvar hos oss hela sitt liv så kan vi inte ha någon större avel. En liten kattfamilj främjar både deras mentala som fysiska hälsa. Vi vill dessutom kunna ge tillräckligt med tid både för våra egna katter och kattungarna.

 

Vi säljer kattungar till köpare som vi känner kan erbjuda ett gott, livslångt hem. Hem där de får leva som familjemedlemmar och där de får den tid och uppmärksamhet de förtjänar. Helst med en kattkompis då birmor är sociala katter.

 

Vi följer SVERAKs regler, dvs kattungarna flyttar som tidigast vid 12 veckors ålder och är då vaccinerade två gånger, chipmärkta, veterinärbesiktade samt får med sig sin stamtavla.

 

Vid flytt får kattungen även med sig ett matpaket med mat som kattungen är van vid, en filt, foton från uppväxten samt ett brev med information om uppväxten samt råd inför framtiden.

 

Efter flytt är köparen alltid välkommen att höra av sig!

 

Att köpa kattunge från Maderakkas

Maderakkas Enar, Elmer och Egill

födda 2 november 2018

Maderakkas Cosmos, Cleo och Chiara födda 24 november 2017

Maderakkas Ask, Agnar, Assar och

Alvar födda 26 november 2014